Demir Parmaklığı Söküp Girdikleri Evi Soydular

Son Güncelleme:

Diyarbakır'da evin penceresindeki demir parmaklıkları yaklaşık 1 saat uğraştıktan sonra söküp içeri giren hırsızlar, ziynet eşyası ile bilgisayar alarak kaçtı.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesi, Ofis Akkoyunlu Sokak üzerinde bir apartmanın giriş katındaki daireye akşam saatlerinde hırsızlık yapmaya gelen 5 kişi, içeriye girmek için yaklaşık 1 saat uğraştı. Evin penceresindeki demir parmaklıkları yaklaşık 1 saat uğraştıktan sonra söküp içeri giren hırsızlar, ziynet eşyası ile bilgisayar alarak kaçtı. Hırsızların parmaklıkları sökmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

DEMİR PARMAKLIKLARI SÖKÜP GİRDİLER

Demir parmaklığı söken şüpheliler içeriye girdi.

ÜST KATTAKİLER BAKINCA DUVARIN ALTINA SAKLANDILAR

Bu sırada üst katta bulunanların bakması üzerine hırsızların duvar altına saklandı.

ZİYNET EŞYALARIYLA BİLGİSAYARI ÇALDILAR

Parmaklıkları söküp içeriye giren hırsızlar evde bulunan ziynet eşyaları ile 1 dizüstü bilgisayarı alarak kayıplara karıştı.

ÇIKARKEN LAMBAYI KAPATTILAR

Evde kimsenin bulunmadığı sırada hırsızlığı gerçekleştiren şüpheliler, çıkarken de lambayı kapattı.

HIRSIZLARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Polis, olay yerinden parmak izi alıp, güvenlik kamerasını inceledi. Hırsızların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: DHA