Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa'

Son Güncelleme:

Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Kilis Şubesi Başkanı Mehtap Okatan; İstanbul Baro Başkanı Doç. Dr. Ümit Kocasakal’ın 8 Mart tarihinde ‘Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa’ konulu panele konuşmacı olarak katılacağını söyledi.

Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Kilis Şubesi Başkanı Mehtap Okatan; İstanbul Baro Başkanı Doç. Dr. Ümit Kocasakal'ın 8 Mart tarihinde ' Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa' konulu panele konuşmacı olarak katılacağını söyledi.


Kilis Şubesi Başkanı Mehtap Okatan, ADD Kilis Şubesi tarafından organize edilen ve Park Düğün Salonu'nda 8 Mart 2014 günü gerçekleştirilecek 'Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa' konulu panelde Doç. Dr. Ümit Kocasakal'ın konuşmacı olarak katılacağını belirterek, "Tüm Kilislileri, 'Demokrasi, Hukuk Devleti ve Anayasa' konulu panele bekliyoruz" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA