Dengiz'den Bayram Mesajı

Son Güncelleme:

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, "bereketli geçirdiğimiz bir Ramazan ayının sonunda, bayrama kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz." dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, "bereketli geçirdiğimiz bir Ramazan ayının sonunda, bayrama kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz." dedi.


AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, Kayseri ve Türk insanının Ramazan ayını huzur, ihlas ve bereket içinde geçirdiğine inandığını kaydetti. Yurt içinde ve yurt dışında moral bozan gelişmeler de yaşandığını ifade eden Dengiz, şunları belirtti: "İçeride terör örgütünün mübarek ay dinlemeden gerçekleştirdiği insafsız eylemler ve çok sayıda insanımızı şehit etmesi elbette yüreğimizi yakmıştır. Diğer taraftan İslam coğrafyasında yaşanan toplu katliamlar, kadın ve çocuklarımızın acımasızca katledilmesi bizi üzüntüye boğmaktadır. Son derece bereketli geçirdiğimiz bir Ramazan ayından sonra Bayrama kavuşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ancak sözünü etmiş olduğumuz bu olaylar elbette bizi burukluğa sevk ediyor.


Cenabı Hakktan ilimiz, ülkemiz ve İslam alemine huzurlu bir bayram yaşatmasını diliyoruz."


Bayramların insan ilişkilerini daha samimi bir boyuta taşıdığını ve toplumsal birlikteliği sağladığını vurgulayan Dengiz, "Bayramların değerini bilmeli ve buna uygun hareket etmeliyiz. Bu vesile ile Ramazan Bayramının tüm milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA