Dev Yolcu Gemisi 'Msc Magnifica' Marmaris'te

Son Güncelleme:

Kötü hava koşulları nedeniyle Yunanistan'ın Rodos Limanı'na yanaşamayan Panama bandıralı 'MSC Magnifica' adlı dev yolcu gemisi, Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne geldi.

Kötü hava koşulları nedeniyle Yunanistan'ın Rodos Limanı'na yanaşamayan Panama bandıralı 'MSC Magnifica' adlı dev yolcu gemisi, Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne geldi.


İtalya'nın Bari Limanı'ndan İsrail'in Hayfa Limanı'na gitmek üzere yola çıkan 294 metre uzunluğunda, 32 metre genişliğindeki dev gemide büyük bölümü Alman 2 bin 605 yolcu ve 980 personeliyle Marmaris'e uğradı. Saat 06.15'te limana yaşanan gemiden inen yolcuların bazıları Marmaris Yat Limanı ve çevresinde yürüyüş yapıp kafeteryalarda oturdu. Yolculardan bazıları da Kapalı Çarşı'yı gezip, bol bol alışveriş yapmayı tercih etti. Geminin sürpriz bir şekilde gelmesi nedeniyle bazı esnaf hazırlıksız yakalansa da yaşanan hareketlilik, yüzleri güldürdü. Yüksek gelir düzeyine sahip turistlerin, daha çok deri ve hediyelik eşya satan mağazalar ile kuyumculara rağbet ettiği görüldü.


Geminin, hava şartlarının normale dönmesi halinde öğle saatlerinde ilçeden ayrılacağı bildirildi.


DEB(AÖ/AAA) - Muğla/ Marmaris

Kaynak: DHA