Diyarbakır'da 10 Bomba ve 27 Molotofkokteyli Ele Geçti
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri kullanılmayan boş bir binada 27 molotof kokteyli ve el yapımı 10 bomba ele geçirdi.
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri kullanılmayan boş bir binada 27 molotof kokteyli ve el yapımı 10 bomba ele geçirdiği bildirildi.
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Sur ilçesi Ziya Gökalp Mahallesi Kırıkdirek Sokak üzerinde bulunan bir metruk binaya dün saat 02.00 sıralarında operasyon düzenlendi. Binada, eylemci gruplar tarafından kamu kurumları, polis araçları ve polislere yönelik kullanılan malzemelerin olduğunun tespit edilmesi üzerine yapılan aramada, 27 adet kullanıma hazır Molotof bombası,10 adet El Yapımı Bomba, 11 adet Elektrikli İnfilak Kapsülü, 2 çift iş eldiveni, 1 çift spor ayakkabı, 3 adet içi benzin dolu bidon, bez parçaları, naylon poşetler ve çuvallar ele geçirildi.
Emniyet müdürlüğü ekipleri, ele geçen malzemelerle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğünü ifade etti.