Diyarbakır'da Sokak Satıcılarına Operasyon

Son Güncelleme:

Diyarbakır'da uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen 11 farklı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü NARKOTİM ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan veya kullanan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan sokak çalışmalarında 15–22 Ağustos 2015 tarihleri arasında 11 ayrı olayda toplam 10 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Operasyonlarda 20 kilogram 292 gram esrar maddesi ile 5 adet Ectasy hap ele geçirilirken, operasyonlarla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Açıklamada, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçunun önlenmesine yönelik yürütülen çalışmaların planlı, titiz ve hızlı bir şekilde devam ettiğine de vurgu yapıldı.

Kaynak: Temsilci