Diyarbakır ve Malatya'da Fuhuş Operasyonu

Son Güncelleme:

Diyarbakır ve Malatya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda "Fuhuş için yer temini ve aracılık etmek ve fuhuş için insan ticareti yapmak" suçlarını işleyen 5 kişinin yakalandığı belirtildi.

Diyarbakır ve Malatya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda "Fuhuş için yer temini ve aracılık etmek ve fuhuş için insan ticareti yapmak" suçlarını işleyen 5 kişinin yakalandığı belirtildi.


Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerince 26 şubat tarihinde 3'ü Diyarbakır, 2'si Malatya olmak üzere toplam 5 adreste örgüt faaliyetleri kapsamında eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği kaydedildi.


Açıklamada, "Fuhuş için yer temini ve aracılık etmek ve fuhuş için insan ticareti yapmak" suçlarını işleyen 5 kişi ile bu olaylarda mağdur olan 3 kişinin gözaltına alındığı vurgulanan açıklamada, "Operasyon kapsamında yapılan çalışmalarda şahısların Diyarbakır'da 11, Malatya'da da 26 olmak üzere toplamda 37 ayrı fuhuş için yer temini ve aracılık etmek ve fuhuş için insan ticareti gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir" denildi.


Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor


Muhabir: Nail Kadırhan


Yayıncı: Behçet Güngör - DİYARBAKIR

Kaynak: AA