"Duygularını Pastırma" İnternette Tıklanma Rekoru Kırıyor

Son Güncelleme:

Kayseri'de amatör gençlerin hazırladığı 'Duygularını Pastırma' kısa filmi sanal alemde ilgi görünce ikincisi çekildi.

Kayseri'de amatör gençlerin hazırladığı 'Duygularını pastırma' kısa filmi sanal alemde ilgi görünce ikincisi çekildi. Bu kez İtalya'da hasta yatağında Milan maçını düşünen Materazzi, doktorun Spagetti ve pizza ikramını geri çevirirken, pastırmaya 'Hayır' diyemiyor. Pastırmayı yedikten sonra kendine gelen ve 'Beni Kayseri'ye gömün' diyen Materazzi'nin, Milan'ı Kadir Has Stadı'na davet etmesi ve Kayserispor'la maç teklif etmesi de güldürüyor.


İlk bölümünde İtalya'dan Kayseri'ye gelen ve kapalı çarşı gezerken, pastırmanın tadına bakan ve Türkçe Konuşmaya başlayan Materazzi, bu kez hasta yatağında 'Pastırma ve Kayseri'yi sayıklıyor. Kayserili Amatör gençlerin özel bir hastanede çektiği ikinci bölüm ise 'Duygularını Pastırma'2 ismiyle sanal alemde tıklanma rekoru kırıyor.


Bu kez Materazzi hastalanıp yatağa düşmüş. Doktorların enerji depolaması için getirdiği pizza ve spagettiyi geri çeviren, Materazzi, doktora Beni derhal iyileştirin. Akşama Milan maçına yetişmem gerekir' diyor. Doktorun, uzattığı pastırma tabağını görünce gözleri açılan ve bir dilim yedikten sonra kendine gelerek Türkçe konuşmaya başlayan Materazzi, 'Tıbbın bulduğu çözüm pastırma mı Yiyince uçacak mıyım Beni Kayseri'ye gömün' diyor. Önce Kayseri türküsü Gesi bağlarını söylemeye başlayan, daha sonra doktora Kayseri'nin Milan'ı yeneceğini iddia eden Materazzi, Gelin Kadir Has'a' diyerek maç teklif ediyor. Tahsin Hasoğlu'nun yazıp yönettiği kısa filmde, Metin Ataşçı yönetmen yardımcılığını, kurguyu ise Hamza Zılayaz üstlenmiş.

Kaynak: DHA