Ehliyetsiz Çocuk Otomobili Sulama Kanalına Uçurdu
Adana'da 16 yaşındaki M.B.nin kullandığı ve yanında yaşıtı 2 çocuğun daha bulunduğu otomobil, Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına düştü.
Suda sürüklenen otomobilin üzerine çıkan çocuklar, yardıma gelen ekiplere "Biz kurtuluruz, otomobili kurtarın" diye yalvardı.
Olay, merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Gürselpaşa Mahallesi Kıyıboyu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.B., babasına ait 01 UE 982 plakalı otomobili alarak 2 arkadaşıyla gezintiye çıktı. Kıyıboyu Caddesi'nden kent merkezine doğru gelen otomobilin sürücüsü, aşırı hız yüzünden direksiyon hakimiyetine kaybedince önce kaldırıma çıktı ve daha sonra da kanal kenarındaki demir korkulukları parçalayarak kanala düştü.
Yaklaşık 3 metre derinlikteki su içerisinde sürüklenen otomobilde bulunan 3 çocuk, açık olan camdan aracın üzerine çıktı. Vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen polislere, "Biz kurtuluruz. Otomobili kurtarın" diyerek otomobil üzerinde bekleyen çocuklar, çekici gelince sudan çıktılar.
Su içerisindeki otomobil de çekiciyle sudan çıkarıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.