Elazığ'da Asayiş Uygulamalarında 5'i Firari Hükümlü 11 Kişi Yakalandı
Son Güncelleme:
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 firari hükümlü ve 6 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız tabanca, 24 fişek, ruhsatsız otomatik tüfek, 2 kesici alet ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Hükümlüler cezaevine gönderilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Elazığ'da gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında 5'i firari hükümlü 11 kişi yakalandı.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genel güvenlik ve asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Çalışma kapsamında çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü ile 6 şüpheli yakalandı.
Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, 3 ruhsatsız tabanca, 24 fişek, ruhsatsız otomatik tüfek, 2 kesici alet ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.
Haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 5 hükümlü işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.
Gözaltına alınan 6 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Kaynak: AA