Elazığspor'da 2,5 Saat Antrenman

Son Güncelleme:

Ligin ilk maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Sanica Boru Elazığspor,Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı.

Ligin ilk maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Sanica Boru Elazığspor, bu hafta seyircisi önünde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı.


Bordo beyazlı futbolcular Norveçli teknik direktör Trond Sollied nezaretinde kendi tesislerinde çalıştı. Bordo beyazlı takımın çalışması yaklaşık 2.5 saat sürdü. Bordo beyazlı oyuncular, kondisyon çalışmasından sonra koordinasyon ve topla çalışmalar yaptılar.


Trond Sollied, antrenmandan sonra mağlup oldukları Akhisar Belediyespor maçı hakkında değerlendirme yapmayacağını söyledi. Sollied, 79'uncu dakikaya kadar oyuncu değişikliği yapmamasıyla ilgili soruya ise, "Bu karar benim. Böyle bir karar verdim. Buna da saygı duyulması lazım" cevabı verdi.

Kaynak: DHA