Ensarioğlu, Ergani'de AK Parti'ye Destek İstedi

Son Güncelleme:

Eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, AK Parti Ergani seçim bürosunu ziyaret ederek, vatandaştan çözüm süreci ve istikrar için AK Parti’ye destek vermelerini istedi.

Eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, AK Parti Ergani seçim bürosunu ziyaret ederek, vatandaştan  çözüm süreci ve istikrar için AK Parti'ye destek vermelerini istedi.


Ensarioğlu, AK Parti Ergani Belediye Başkan Adayı Abbas Hüseyinoğlu ve beraberindeki heyetle seçim bürosunu ziyaret etti.


Burada açıklama yapan Ensarioğlu, yerel seçimlerin önemine değinerek AK Parti'ye ciddi anlamda destek vermelerini istedi. Ensarioğlu, "Eğer bölgemizde ve Diyarbakır'da AK Parti güçlü olursa ülkemiz de güçlü olur" dedi.


Barış süreci ile bölgedeki siyasi ve ekonomik sıkıntıların giderilmesi için AK Parti'nin bir şans olduğunu ifade eden Ensarioğlu, "Bu sorunun silahla, savaşla çözülemeyeceğimi hepimiz biliyoruz. Bu savaştan yıllarca hepimiz çok kötü etkilendik. Bugün Sayın Başbakan'ın bu cesur adımlarını destekliyorum" diye konuştu.


Son zamanlarda yaşanan siyasi gelişmeleri de değerlendiren Ensarioğlu, "Ülkemizdeki siyasi ve  ekonomik istikrarın devamı ve çözüm sürecinin selameti için Sayın Başbakan'a, AK Parti'ye destek vermemiz gerekiyor. Bizleri seven, destekleyen hemşerilerimizi ve dostlarımızı barışa katkı sunmak için AK Parti'ye destek vermeye çağırıyorum" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA