Telefondaki Mesajı Gördü, Eşini ve İlişkisi Olan Minibüsçüyü Öldürdü!

Son Güncelleme:

Bartın'da, eşinin cep telefonuna gelen mesajı gören Fikri Taflan silahına sarıldı. Eşini öldürdükten sonra eve gidip uyuyan Taflan, sabah da eşine mesaj gönderen minibüsçüyü öldürdü.

Bartın'ın Amasra ilçesi Şükürler Köyü'nde, önce eşi 23 yaşındaki Gülfer Taflan'ı, ardından da eşiyle ilişkisi olduğu iddia edilen minibüs şoförü 37 yaşındaki Muhammet Ayrancı'yı tabanca ile öldüren tekstil işçisi Fikri Taflan, teslim oldu.

MESAJI GÖRDÜ, EŞİNİ VURDU

Tekstil fabrikasında çalışan 31 yaşındaki Fikri Taflan, önceki gün akşam Çörencik mevkiinde bulunan fındık tarlasındaki kulübede otururken, iddiaya göre eşinin cep telefonunda Muhammet Ayrancı'dan gelen mesajı gördü. Fikri Taflan, çıkan tartışmada 1 çocuğunun annesi 8 yıllık eşi Gülfer Taflan'ı tabanca ile öldürdü.

EVE GİDİP UYUDU, SABAH MİNİBÜSÇÜYÜ ÖLDÜRDÜ

Ardından eve gidip uyuyan Fikri Taflan, sabah da köy ile şehir arasında yolcu taşıyan minibüse binip, şoför Muhammet Ayrancı'yı da başına 2 el ateş ederek öldürdü.

ORMANA KAÇTI, SONRA TESLİM OLDU

Olayın ardından kaçan Fikri Taflan, sabah saatlerinde köyde devriye gezen jandarma ekibine teslim oldu. Geceyi ormanda geçirdiğini söyleyen Fikri Taflan, ifade işlemleri için Amasra Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA