Eski Milli Boksör'den Başkan Karaosmanoğlu'na Ziyaret
Eski Milli Boksör Nagehan Malkoç, bebeği Miraç'la birlikte Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kağıtspor'un eski Milli Boksörü Nagehan Malkoç'u ağırladı. Malkoç'un bebeği Miraç'la oynayan Başkan Karaosmanoğlu, "İnşallah Miraç da annesi gibi Milli Formayla nice şampiyonluklar kazanacak" dedi.
DOKUZ AYLIK BEBEĞİ MİRAÇ'LA GELDİ
Kağıtspor ve Milli Takım formasıyla Türkiye-Avrupa şampiyonlukları kazanan Milli Boksör Nagehan Malkoç, Başkan Karaosmanoğlu'na ziyarette bulundu. Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Nagehan Malkoç, dokuz aylık bebeği Miraç'la birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu keyifli anlar yaşadı.
BAŞKAN'IN KEYİFLİ ANLARI
Miraç bebekle oynayan ve masasına oturtan Başkan Karaosmanoğlu, "Maşallah Allah anne ve babasına bağışlasın. Miraç da annesi gibi Milli Formayla ter dökecek ve büyük başarılara imza atacak" dedi.