Eyüp’te Okullar Öğretim Yılına Hazır
Eyüp Belediyesi Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl Da İlçedeki Okulları Bakıma Aldı.
2010-2011 eğitim-öğretim yılı içerisinde öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamda ders görmesi için başlatılan çalışmalarda, okulların eksiklikleri giderildi.
İlçedeki 25 okul, dış ve iç cepheleri boyanarak , onarımları gerçekleştirilerek yeni öğretim yılına hazırlandı. Öğrenciler 20 Eylül Pazartesi günü yenilenmiş okullarında ders başı yapacak.
Geçen yıl başlattıkları "her okula bir spor salonu projesi"nin son hızla devam ettiğini belirten Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu şunları söyledi: "8 okulumuz, portatif spor salonuna kavuştu. Bu yıl dersbaşı yapacak öğrencilerimiz bu modern salonlarda spor yapmanın keyfini yaşayacak. 5 okulumuzda daha spor salonu yapım çalışmaları devam ediyor. İnşallah öğretim yılının en geç 3. ayında bu salonlarımız da hizmete girecek. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim için çok önemli. Onların sağlıklı, hijyenik, çağdaş ortamlarda eğitim ve öğretim görmeleri için Belediye olarak elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz, bundan sonra da edeceğiz."