Fenerbahçe'de Hücum Hatta Diego'ya Emanet

Son Güncelleme:

Son dönemde formunu yükselten Diego'yu hocası İsmail Kartal, Trabzonspor derbisinde hücumun merkezine koymayı planlıyor.

Fenerbahçe’de son dönemde alınan başarılı sonuçlar ve yakalanan kadro istikrarı, teknik direktör İsmail Kartal’ın da yüzünü güldürdü. Sezon başından beri takıma adapte olmaya çalışan Diego Ribas’ın, takımın bir parçası haline gelmesi sakat futbolcuların çokluğunda hem kadro zenginliği yarattı hem de takımın hücum gücünü artırdı.

Brezilyalı konusunda büyük sabır gösteren Kartal, Trabzonspor’la ligde oynanacak karşılaşmada Sambacı’ya oldukça güveniyor. Kartal, Diego için “Takımın merkezi artık Diego’ya emanet. Diego, önce Kasımpaşa ardından da Karabükspor ile deplasmanda oynadığımız maçlarda kilit oyuncum oldu. Onun hücuma kattığı zenginlik sayesinde kolay goller bulmaya başladık. Onun da kendine olan güveni arttı. Diego takımı yönlendiren isim haline geldi. Bu haftadan itibaren sadece pasları ile değil, atacağı gollerle de gündeme gelecek” ifadesini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com