Futbol: Spor Toto 2. Lig

Son Güncelleme:

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Kulüp Başkanı Volkan Can, karşılaşmalarda hakemlerin "daha dikkatli olması" gerektiğini belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Kulüp Başkanı Volkan Can, karşılaşmalarda hakemlerin "daha dikkatli olması" gerektiğini belirtti.


Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında karşılaştıkları Kızılcahamaspor'da kötü bir yönetim sergilediğini öne sürdüğü hakemi, kınadığını söyledi.


Hakemin karşılaşmada yanlış kararlar verdiğini savunan Can, şöyle devam etti:


"Karşılaşmalarda hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Ligdeki tüm takımların bir ideali ve hedefleri var. Bu hedefleri, bunca emekleri, hakemlerin yanlış kararları karşısında yok olmamalı. Kızılcahamaspor karşılaşmasında hakem çok kötü bir yönetim sergiledi. İki takım oyuncuları da zaman zaman kararlara karşı çıktı. Hakem karşılaşmada 14. dakikadan itibaren kontrolünü kaybetti. Biz hedeflerimiz doğrultusunda gecemizi, gündüzümüzü kulüp için harcarken, hedeflerimiz peşinden koşarken, verilen yanlış ve ucuz kararlarla emeğimizin çalınmasını şiddetle kınıyoruz."


"Trakya'nın tek profesyonel takımı olarak böyle hakem hatalarını kınıyoruz" diyen Can, "İnşallah bundan sonra olmaz. Kötü yönetilen bu maçta aldığımız puan bizim için çok değerli. Rakibini yenemiyorsan, yenilmeyeceksin mantığına sahibiz" dedi.


Muhabir: Özgün Tiran/ Salih Baran


Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe - KIRKLARELİ

Kaynak: AA