Galatasaray, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Son Güncelleme:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınma ve şut çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla tamamlandı. Galatasaray yarın yapacağı idmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Alanyaspor ile evinde yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başladı ve şut çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.


Galatasaray yarın saat 11.00'de yapacağı idmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarına devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA