Gaziantep'te boşanma aşamasındaki eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın ve babası hayatını kaybetti

Son Güncelleme:

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde Mertcan K., boşanma aşamasındaki eşi Bilge Köse ve kayınpederi Ertuğrul Kaya'yı silahlı saldırıya uğrattı. Baba-kız, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin silahlı saldırısına uğrayan kadın ile babası hayatını kaybetti.

Mertcan K. (25), Atakent Mahallesi'nde plakası öğrenilemeyen otomobille, kayınpederi Ertuğrul Kaya (47) ve boşanma aşamasındaki eşi Bilge Köse'nin (25) bulunduğu 27 KE 344 plakalı otomobilin önünü kesti.

Araçtan indikten sonra Mertcan K, pompalı tüfekle ateş açtığı otomobildeki Kaya ve Bilge K'yi yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerin çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi yönlendirildi.

Ambulanslarla kentteki özel bir hastaneye kaldırılan baba-kız, kurtarılamadı.

Polis ekipleri saldırının ardından kaçan Mertcan K'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA