Gazze Şeridi'nde su kuyrukları
Son Güncelleme:
İsrail'in ablukası nedeniyle su bulmakta zorlanan Filistinliler, içme suyuna ulaşmak için saatlerce kuyruklarda bekliyor. Mülteci kampındaki Filistinliler, su temin etmek için 5 saat süren kuyruklarda beklemek zorunda kalıyor. İsrail'in ağır bombardımanı sonucu büyük yıkıma maruz kalan Gazze Şeridi'ne yardım çağrısı yapılıyor.
Tayland Başbakanı Srettha Thavisin, Hamas tarafından Gazze Şeridi'nde esir tutulan 12 Tayland vatandaşının serbest bırakıldığını duyurdu.
İsrail ile Hamas arasında varılan 4 günlük insani ara anlaşması bugün başladı. Saatler ilerledikçe bölgede gözler İsrailli ve Filistinli esirlerin serbest bırakılmasına çevrildi. Tayland Başbakanı Srettha Thavisin ise bugün Gazze Şeridi'nde tutulan Taylandlı esirlere yönelik açıklama yaptı. Thavisin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çatışmaların başladığı 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde esir tutulan 12 Tayland vatandaşının serbest bırakıldığını duyurdu. - GAZZE
Kaynak: AA