Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: "Uefa Açısından Euro 2024 Açısından Üzücü Bir Durumdur"
Son Güncelleme:
- 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun açıklamaları İZMİR - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası organizasyonunun Almanya'ya verilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
- 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun açıklamaları İZMİR - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası organizasyonunun Almanya'ya verilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "(2024 Avrupa Futbol Şampiyonası) Bu coğrafyada, bu topraklarda bu organizasyonun yapılması bu organizasyon adına çok kazandırıcı bir durum olacaktı ancak ülkemizin kaybettiği hiçbir şey yoktur."
Kaynak: AA