Uygulamayı yükle! YÜKLE

Gkv'de Bahar Şöleni Coşkusu

Son Güncelleme:

Gaziantep Kolej Vakfı (Gkv) Özel Okulları'nın Kuruluşunun 45. Yıl Dönümünü Dolayısıyla Düzenlenen 7. Bahar Şöleni Renkli Geçiyor.

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları'nın kuruluşunun 45. yıl dönümünü dolayısıyla düzenlenen 7. Bahar Şöleni renkli geçiyor.


Öğrenci ve velileri bir araya getiren 7. Bahar Şöleni'nde çeşitli animasyon gösterileri ve etkinlikler gerçekleştiriliyor. Festivale katılmak için Gaziantep'e gelen yabancı konuklarla şölen renkli görüntülere sahne oldu. Yüzlerce yerli ve yabancı kuruluşun yer aldığı şenliklerde, Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyeleri ile Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Yardım Gönüllüleri Derneği, GKV Mezunlar Derneği, Altınokta Körler Derneği gibi bir çok sivil toplum örgütü de stand açtı. Çoşkulu geçen 7. Bahar Şenliği'nde bir konuşma yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Necmiye Karataş, eğitim, kültür sanat ve spor alanında 2007-2008 yılında büyük başarılar elde ettiklerini söyledi. Karataş, "GKV'nin kuruluşunun 45. yıl etkinlikleri çerçevesinde geleneksel 7. Bahar Şölenimiz renkli geciyor. Velilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmen ve idarecilerimizin bir araya gelerek kaynaştığı şölende, aynı zamanda bir çok firma ve sivil toplum örgütü de yer almıştır. Etkinlikler çerçevesinde öğrencilerimize yönelik çeşitli konserler verilmiştir. Eğitim öğretim yılının sonuna geldiğimiz şu günlerde öğrencilerimiz yılın yorgunluğunu atmışlardır" dedi. Bahar Şöleninde stres attık GKV Özel Okulları tarafından düzenlenen 7.Bahar Şenliğinde stres attıklarını ifade eden öğrenci velileri de "Okulumuzu seviyoruz. Bizlere bir araya gelme imkanı tanıyan yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Yoğun geçen bir eğitim öğretim yılının son günlerinde çocuklarımızla birlikte stres attık" dediler.


(TB-TB-Y) 31.05.2008 16:01 TSİ

Kaynak: İHA