Gkv'li Nazenin Durak Yabancı Dilde Türkiye Birincisi

Son Güncelleme:

Gkv'li Nazenin Durak Katıldığı Lions Kulüpleri Birliğinin Gençler Arasında Değişim Programı Kapsamındaki Yazılı ve Sözlü Sınav Sonuçlarına Göre En Yüksek Puanı Alarak Türkiye Birincisi Oldu.

GKV’li Durak istediği bir dünya ülkesine gitme hakkı kazandı. GKV’li Nazenin Durak dışında sınava katılan Erdem Balta, Adnan Arda Çelik, Erşan Günenç, Beyza Sepin, Adil Can Gögüş, Alpay Serindağ, Alpay Serindağ ve Erdem Açıkgöz’de üstün başarı göstererek sınavları kazandılar.


Yerel ulusal ve uluslar arası arenalarda başarılarından sıkça söz ettiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri Uluslar arası Lions Kulüpleri Birliğinin Gençler Arasında Değişim Programı Kapsamında Türkiye’de yapılan yazılı ve sözlü sınavı başarıyla geçerek istedikleri dünya ülkesine gitme hakkı kazandılar.


Düzenlenen sınava Türkiye’nin bütün illerinden katılım olurken sınavda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi öğrencisi Nazenin Durak yazılı ve sözlü sınav sonuçları ortalamasına göre en yüksek puanı alarak Türkiye Birinciliğini de elde ederken Gaziantep’in gururu haline geldi.


Sınava katılan diğer GKV’li öğrenciler Erdem Balta, Adnan Arda Çelik, Erşan Günenç, Beyza Sepin, Adil Can Gögüş, Alpay Serindağ, Alpay Serindağ ve Erdem Açıkgöz’de üstün başarı göstererek istedikleri ülkeye gitme hakkı elde ettiler. Başarılı öğrenciler önümüzdeki günlerde Ankara’ya giderek ülke tercihinde bulunacak. Program çerçevesinde istedikleri ülkeye gitmeye hak kazanan GKV Özel Okulları öğrencileri 15 gün süreyle seçtikleri ülkede bir kulüp üyesi aile yanında kalacak, 1 haftada gittikleri ülkede kendileri için düzenlenecek kampta kalarak gerek Gaziantep’in gerekse Türkiye’nin tanıtımı için çeşitli etkinliklerde görev alacaklar.


Katıldıkları sınavları başarıyla geçen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri sevinçlerini Genel Müdürleri Dr. Atanur Vergili ile paylaştılar.


Vergili “Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin elde ettiği akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılar 47 yıllık bilgi ve deneyim birikiminin sonuçlara yansımasıdır. Yerel, ulusal ve uluslar arası arenalarda Gaziantep’in ve Gazianteplilerin söz sahibi olmasında eğitimin önemini hep vurguluyorduk bunun sonuçlarını da alıyoruz. Öğrencilerimiz aldıkları nitelikli yabancı dil eğitiminin mükâfatını uluslar arası statülerdeki sınavlarda başarılar elde ederek görmektedir. Bu durum elbette bizleri ve kentimizde yaşayanları mutlu etmektedir. Lions Kulüpleri Birliğinin Gençler Arasında Değişim Programı Kapsamındaki yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına göre birincisinin de okulumuzdan çıkması bizleri mutlu etmiştir. Öğrencilerimizin yetişmesinde önemli katkılar sağlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özsel Okulları İngilizce Bölüm Başkanı Özlem Cenkcimenoğlu’nun şahsında bütün öğretmenlerimizi de kutluyorum. Kazanan öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Kaynak: Bültenler