Göztepe, Altay maçının hazırlıklarına başladı
Son Güncelleme:
Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında Altay'la karşılaşacak olan Göztepe, maçın hazırlıklarına başladı. Dünkü mağlubiyetin ardından takım yenilenme çalışması yaptı ve dar alanda oyun oynadı. Futbolcular yarın izinli olacak ve hazırlıklara Salı günü devam edecek.
Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında 3 Eylül Pazar günü İzmir derbisinde Altay'la karşılaşacak Göztepe, bu maçın hazırlıklarına başladı.
Ligde dün konuk ettiği Ahlatcı Çorum FK'ye 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, Altay müsabakası için ilk çalışmasını Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Radomir Kokovic yönetiminde gerçekleştirdi. Dünkü müsabakada forma giyenlerin yenilenme çalışması yaptığı idmanda diğer oyuncular, 5'e 2'nin ardından dar alanda oyun oynadı.
Yarını izinli geçirecek Göztepeli futbolcular, hazırlıklarına 29 Ağustos Salı günü devam edecek.
Kaynak: AA