Güney Afrika'da Kilisenin Duvarı Çöktü: 13 Ölü

Son Güncelleme:

– Güney Afrika'da aşırı yağış nedeniyle bir kilisenin duvarının çökmesi sonucu 13 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Güney Afrika'da aşırı yağış nedeniyle bir kilisenin duvarının çökmesi sonucu 13 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.


Olay, Güney Afrika'nın Kwazulu-Natal böglesinde yer alan Empangeni şehrinde meydana geldi. Aşırı yağışlar sonrası 'Pentecostal  Kilisesi'nin duvarı çöktü. Yetkililer, kilise duvarının aşırı yağış sonrası çöktüğünü; olayda 13 kişinin hayatını kaybettiğini ve 29 kişinin de yaralı olarak hastaneye sevk edildiğini bildirdi.


Yerel medya, insanların 'Paskalya Bayramı' için hazırlıklar yapmakta olduğunu; çökme meydana geldiği sırada içeride insanların uyuduğunu duyurdu.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA