Canbaş'tan, 'Sevgili Dehşeti'ne Tepki: Adam Dediğim İçin Özür Dilerim

Son Güncelleme:

Habertürk spikeri Duygu Canbaş, sunduğu haberin VTR'si bittikten sonra, "Söz konusu kişiye adam dediğim için özür diliyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

Deneyimli haber spikeri Duygu Canbaş, haberin VTR'si bittikten sonra sinirlenerek, "Söz konusu kişiye adam dediğim için özür diliyorum" dedi.

VTR BİTTİKTEN SONRA SİNİRLENDİ

Duygu Canbaş, sevgilisi tarafından öldürülen Azime Erdoğmuş ile ilgili haberine; "Bir adam sevgilisini iki arkadaşının gözünün önünde pompalı tüfekle vurdu. Cinayeti sokak ortasında işledi yani" cümleleri ile başladı. Ancak haberin VTR'si bittikten sonra sinirlenerek öyle bir cümle kurdu ki, izleyenler hem hak verdiler hem de tecrübeli sunucunun bu kadar kızmasına şaşırdılar.

"ADAM DEDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM"

Canbaş, Ocak ayında 20 kadının erkekler tarafından öldürüldüğü bilgisinin de yer aldığı haberin VTR'si sona erdikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü: " Kütahya'da bir adam sevgilisini iki arkadaşının gözünün önünde pompalı tüfekle vurdu" diye başlamıştım az önce izlediğiniz habere... Söz konusu kişiye adam dediğim için özür diliyorum."

Kaynak: Haberler.Com