Hakan ve Ömer'i Arda Teselli Etti

Son Güncelleme:

Atletico Madridli Arda Turan: İkisi de aslan gibi, çok karakterli, düzgün kardeşlerimiz. Onlar için üzüldüm tabii ama futbol bazen böyle.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde penaltı atışları sonrasında Bayer 04 Leverkusen'i eleyerek çeyrek finale yükselen Atletico Madrid'in Türk oyuncusu Arda Turan, penaltı atışlarını gole çeviremeyen rakip takım oyuncuları Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak'a destek verdi.

Maçı, değerlendiren Atletico Madrid'de sahanın en iyilerinden Arda Turan, "Leverkusen bize ters gelen bir takım, çabuk oynuyorlar ve iyi oyuncuları var. Zor bir maçtı. Çünkü 1-0'ın rövanşında 1 gol yersek her şey bitiyordu. Ama çok şükür turu geçtik. İyi mücadele ettik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Uzun zamandır oynamayan kaleci Jan oyuna girdiği ve penaltı kurtardı. Herkes tebriği hak etti" dedi.

Son haftalarda ligde kötü bir grafik çizen Atletico'nun "zor bir dönemden geçtiğini" kaydeden Arda, "Üzerimizde yorgunluk var. Geçen yıldan da çok fazla oyuncu kaybettik. Böyle şeyler olur, normaldir. Ama turu geçmek bizim için bir moral oldu. İhtiyacımız vardı. İnşallah hedefimize doğru yürürüz. Çeyrek finalde kim gelirse, artık bundan sonrası hayırlısı, kısmet, nasip" ifadelerini kullandı.

Bayer 04 Leverkusen'deki Ömer ve Hakan için "çok değerli oyuncular" tanımlamasını yapan Arda, "Ülkelerine hizmet ediyorlar. Buralarda olmaları gurur verici. İnşallah daha çok yarı finaller, finaller oynarlar. İkisi de aslan gibi, çok karakterli, düzgün kardeşlerimiz. Onlar için üzüldüm tabii ama futbol bazen böyle. Gönlümden geçen ileride inşallah onlar için daha iyisi olması" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com