Hangi Türk Hisseleri İçin 'Al' Dedi?

Son Güncelleme:

JP Morgan gelişen ülkelerin hisse piyasalarını değerlendirdi

JP Morgan gelişen ülkelerin hisse piyasalarını değerlendirdi. JP Morgan'dan bugün gelen raporda Türk hisseleri için ağırlık arttır tavsiyesi verildi.


Temmuz rallisi Ağustos'ta da devam ediyor. QE3 ve ECB'den hamle beklentisi gibi merkez bankası desteği ağırlık azaltmış olan yatırımcıların ralliyi izlemesine sebep oluyor.


CANLI BORSA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...


Türkiye ve Güney Afrika için tavsiyemiz Ağırlık Artır.


En çok tercih ettiğimiz hisseler


DÜNYA BORSALARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...


Sberbank, Gazprom, Aspen, Naspers, MTN, Woolworths, Garanti(GARAN), Yapı Kredi (YKBNK), Koç Holding (KCHOL) ve Erste Bank.


EMEA 12 aylık tahminlere göre 7.8x F/K çarpanından işlem görüyor, EM geneli için bu ortalama 8.9x.


Karlarda birçok alanda düşüş görülmesine rağmen düşüş yaşamayan tek sektör telekom. Ayrıca pozitif analist revizyonu da sadece telekom sektöründe gerçekleşti. EMEA bölgesinde en iyi revizyonlara Türkiye sahip.


MSCI EMEA ay başından bu yana yüzde 3.8, yılbaşından bu yana yüzde 10.3 yükseldi.


Bigpara turuna katılın


Altın fiyatları, döviz fiyatları, dolar, euro, sterlin, canlı borsa, hisse senetleri, hisse fiyatları, dünya borsaları, en çok artan hisseler, en çok azalan hisseler, uzman görüşleri, banka faizleri, VOB, teknik analiz, KAP haberleri

Kaynak: Milliyet.com.tr