Hatay'da Yakalanan 4 Şüpheli Tutuklandı

Son Güncelleme:

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli suçlardan aranan 4 şüpheli Dörtyol ilçesinde yakalandı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı zamanda Kuzuculu Mahallesi'nde yapılan operasyonda ise özel reçeteye tabi hap ve kubar esrar ele geçirildi.

Hatay'da çeşitli suçlardan aranan ve polis ekiplerince yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.


Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin güvenliğini ve huzurunu sağlamak amacıyla asayiş çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda; kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezasıyla aranan M.Ü., bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.S., kadına karşı basit yaralama suçundan 9 ay hapis cezası bulunan B.B ve ailenin korunması kanuna muhalefet suçundan 3 gün hapis cezası bulunan Y.A. isimli şahıslar Dörtyol ilçesinde yakalandı. Yakalanan 4 şüpheli çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Aynı zamanda 16 Ocak tarihinde Kuzuculu Mahallesi'nde F.Y. ve A.İ.'den 53 adet özel reçeteye tabi hap ve 5 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheliler hakkında 191. Kanun maddesinden işlem yapıldı. - HATAY

Kaynak: İHA