Hbo, Efsaneler Arasına Girmeye Aday Yeni Dizisi Watchmen'in İlk Fragmanını Yayımladı

Son Güncelleme:

Game of Thrones'un ardından geniş hayran kitlesine sahip yeni bir yapım ortaya çıkarmak isteyen HBO, Watchmen dizisinin ilk fragmanını yayınladı.

Game of Thrones'un final sezonu seyircilerle buluşmaya başladı. Game of Thrones'un finale ulaşmasıyla birlikte yapımcı HBO, seyircilerin yeniden ilgisini çekmek adına kısa süreli bir boşluk yaşayacak. Şirket, ilk süper kahraman serisi olacak Watchmen'in fragmanını yayınlayarak bu boşluğun fazla uzun sürmeyeceğini göstermiş oldu.


HBO'nun Watchmen dizisi, 2009 yılında Zack Snyder tarafından vizyona sokulan Watchmen filminden tamamen bağımsız olacak. HBO, yeni Watchmen dizisini Alan Moore ve Dave Gibbons'nın 1986 yılında yayınlanan orijinal çizgi romanının modern zaman uyarlaması olarak tanımlıyor.



Süper kahraman dünyasına realistik bir bakış açısı sunan Watchmen dizisi, süper kahramanların gerçek dünyada özel güçleri nedeniyle kanunsuz ve tehlikeli bireyler olacağını öngörüyor.


Tahmin edebileceğiniz gibi dünyayı bu durumdan kurtarmak tek bir kişinin elinde olacak. Dizinin ilk fragmanı da hemen aşağıda:


Kaynak: WebTekno