İha Muhabirinin Mutlu Günü

Son Güncelleme:

Adıyaman’ın Besni ilçesinde İhlas Haber Ajansı Muhabirliği görevini yürüten Ramazan Kuyu, Çiğdem Oral ile dünya evine girdi.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde İhlas Haber Ajansı Muhabirliği görevini yürüten Ramazan Kuyu, Çiğdem Oral ile dünya evine girdi.


Adıyaman'ın Besni ilçesinde Arzum Salonu'nda gerçekleştirilen düğün töreniyle, İHA Muhabiri Ramazan Kuyu ve Çiğdem Oral (Kuyu) evlendi.


Havai fişekler ve konfetiler altında gerçekleşen düğün töreninde gençleri akrabaları, dostları ve meslektaşları yalnız bırakmadı. Düğünde genç çiftler bir ömür boyu birlikte olmak için nikah defterini imzaladı.


Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün töreninde davetliler, genç çiftlere mutluluklar diledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA