İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Çakır -
İnegöl Belediyespor'un antrenörü Nizamettin Çakır, "Bir aksilik olmazsa düşündüğümüz oyunu oynayabilirsek Plevnespor maçını kazanacağız" dedi.
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Nizamettin Çakır, "Bir aksilik olmazsa düşündüğümüz oyunu oynayabilirsek Tokat Belediye Plevnespor maçını kazanacağız" dedi.
Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat ekibini mağlup ederek bu takımla aralarındaki puan farkını 6'ya çıkarmak istediklerini söyledi.
Maçın zor geçeceğini dile getiren Çakır, şöyle konuştu:
"Salı gününden itibaren Tokat Belediye Plevnespor maçına hazırlanıyoruz. Son antrenmanlarımızı yaparak maç saatini beklemeye başlayacağız. Stresten uzak bir ortamda oynayabilmek her takıma artı getirir. Stres olduğu zaman gerçek oyunu hiçbir takım oynayamaz. Onun için bu maç bizim için çok önemli. Tabii onlar için de çok önemli bir maç. Deplasmanda oynayacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Kazanmak için bütün hazırlıklarımızı yaptık. Bir aksilik olmazsa düşündüğümüz oyunu oynayabilirsek Tokat Belediye Plevnespor maçını kazanacağız."
Pasör Nemanja Bozic'in sakatlandığını ve en az 15 gün takımdan uzak kalacağını anlatan Çakır, onun yerinde oynayacak Volkan Güç'ün önemli katkı sağlayacağına inandığını sözlerine ekledi.