İnegölspor, Menemen FK'yı 5-2 mağlup etti

Son Güncelleme:

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor, Bahattin Güneş'in takımın başına gelmesiyle kendi sahasında Menemen FK'yı 5-2 mağlup etti. Güneş, maç sonrası yaptığı açıklamada takımın potansiyelini daha iyi kullanarak üst sıralara çıkabileceklerini belirtti.

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren İnegölspor,  Bahattin Güneş'in takımın başına gelmesiyle kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Menemen FK: 5-2 mağlup etti. Bahattin Güneş karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, "Şu anda kapasitemizin çok altındayız. Bu oranı yüzde 80-90'a çıkartabilirsek üst sıralarda yer alırız. Bunu başaracak gücümüz var" dedi.

Sezona kötü başlangıç yapan İnegölspor, Bahattin Güneş'in takımın başına gelmesiyle Somaspor deplasmanından, 3-3 beraberlikle ayrılıp, hafta sonu da sahasında Menemen FK'yi ise 5-2 yendi.  Futbolda başarının, takımların ayağını sağlam basıp, önünü görmesin ile yakalanacağını söyleyen Bahattin Güneş, "Futbolcularım güzel ve istikrarlı bir performans sergiledi. Yalnız, futbol çok acımasız bir spordur.  Bu karşılaşma 4-4 de bitebilirdi. Karşımızda gerçekten kaliteli oyunculardan oluşan takım vardı. Beklediğimizden fazla bir direnç ile karşılaştık. Artık bu maçı unuttuk. Önümüzdeki karşılaşmaya bakacağız. Son iki karşılaşmada, 8 gol atmamız gerçekten büyük başarı. İnegölspor ve taraftarlarına keyifli bir sezon yaşatmak için uğraşacağız. Bunu da kulüp olarak başaracağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA