Irak Sınırında Gerginlik(2)

Son Güncelleme:

Köylüler OTURMA EYLEMİ BAŞLATTI Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınırında güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında bugün çıkan çatışma ardından bölgeye giden köylüler, sınır kesiminde oturma eylemi başlattı.

Köylüler OTURMA EYLEMİ BAŞLATTI


Şırnak'ın Uludere İlçesi'nin Irak sınırında güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında bugün çıkan çatışma ardından bölgeye giden köylüler, sınır kesiminde oturma eylemi başlattı. Köylüler, askerlerin iş makineleriyle birlikte bölgeden çekilmesini isteyerek, güvenlik güçleri çekilene kadar eylemlerini sürdüreceklerini söyledi.


BDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız da bölgeye giderek, askerlerle bir süre görüştü. Sarıyıldız, askerlerin bölgeden çekilmesini isteyerek, gerginliğin tırmanmamasını istedi.

Kaynak: DHA