İş Kulübü'nden Beypazarı MYO'ya Eğitim

Son Güncelleme:

Ankara Üniversitesi Beypazarı MYO'da İş Kulübü tarafından iş başvurusu ve görüşmeleri eğitimi verildi.

Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu'nda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne bağlı İş Kulübü tarafından eğitim verildi.

Meslek danışmanları Esra Kocaer ve Fatma Yılmaz tarafından okul salonunda gerçekleştirilen eğitim semineri 2 gün sürdü.

Beypazarı Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi İhsan Melih Geçten, Ankara Üniversitesi'ne yakışır eğitimle öğrencileri donatmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu kapsamada öğrencilere yönelik eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına ağırlık verdiklerini anlatan Geçten, "Öğrencilere, iş başvurusu yapma, işe girebilmek için neler yapmaları gerektiği, tecrübe sahibi olmadan da iş bulunabileceği, hangi yollarla iş aranabileceği, iyi bir özgeçmişin nasıl hazırlanacağı, iş görüşmelerinde nasıl davranılması gerektiği ve işe kabul edilebilmek için küçük ama önemli detayların eğitimi verildi." diye konuştu.

Eğitimin sonunda öğrencilere katılım sertifikaları, Gençten ve akademisyenler tarafından verildi.

Kaynak: AA