İş yerinden su içen çocuğu tekme tokat dövdükten sonra yere çarptı! O anlar kamerada

Son Güncelleme:

Şanlurfa'da bir iş yeri sahibi, dükkanına sürekli su içmek için gelen çocuğu tekme tokat dövdükten sonra kaldırıp, yere çarptı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Şanlıurfa'da Mahmut A., iş yerine gelerek, sürekli su içmesine sinirlendiği çocuğu tekme tokat dövdükten sonra kaldırıp, yere çarptı. Bu anlar, güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan Mahmut A., adliyeye sevk edildi.

ÇOCUĞU KALDIRIP YERE ÇARPTI

Olay, Haleplibahçe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokaklarda sürücülerden ve dükkan sahiplerinden harçlık isteyen çocuk, su içmek için sürekli iş yerine girip, çıktı. Bu duruma sinirlenen Mahmut A., sokak ortasında çocuğu tekme tokat dövdü. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, Mahmut A., dövdüğü çocuğu daha sonra kaldırıp, yere çarptı.

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan iş yeri sahibi Mahmut Arıcı, savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Pişman olduğunu, bir anlık öfkesine yenildiğini belirten Mahmut Arıcı, hakimlik tarafından 'çocuğa karşı darp' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA