İstanbul'daki Asayiş Olayları
Son Güncelleme:
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 5 11 Mayıs'ta ''çocuğun cinsel istismarı", "kasten öldürme ve yaralama", "2911 Sayılı Kanuna muhalefet" ve "cinayet'' suçlarından 13 şüphelinin yakalandığını 6’sının tutuklandığı bildirdi.
İstanbul'da, 5-1 1 Mayıs'ta "çocuğun cinsel istismarı", "kasten öldürme ve yaralama", "2911 Sayılı Kanuna muhalefet" ve "cinayet" suçlarından 13 şüphelinin yakalandığı, 6'sının tutuklandığı bildirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından 5-11 Mayıs tarihleri arasında yapılan çalışmalarda "çocuğun cinsel istismarı", "kasten öldürme ve yaralama", "2911 Sayılı Kanuna muhalefet" ve "cinayet" suçlarından 13 kişinin yakalandığı, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sının tutuklandığı kaydedildi.
Açıklamada, aranmakta olan 111 kayıp çocuğun bulunarak 84'ünün ailelerine, 27'sinin ise Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildiği belirtildi. - İstanbul
Kaynak: AA