İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler
Son Güncelleme:
Kastamonu'daki bazı sendika temsilcileri, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul'daki saldırıyı kınadı.
Kastamonu'daki bazı sendika temsilcileri, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İstanbul'daki saldırıyı kınadı.
Kastamonu'daki sendika temsilcilerinden oluşan 15 kişilik grup, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, polislere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Kastamonu İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, ziyaretlerinden dolayı sendika temsilcilerine teşekkür etti.
Türk halkının endişelenmemesi ve terörden asla korkmaması gerektiğini ifade eden Karabulak, "Vatandaşlarımız rahat olsun. Son terörist de öldürülünceye kadar çalışmalarımız sürecek. Bu ülkede FETÖ'den PKK'ya aklınıza gelen ne kadar örgüt varsa hepsinin kökünü kazıyacağız." diye konuştu.
Kaynak: AA