İşte Webo'nun Son Durumu

Son Güncelleme:

Pierre Webo, 34. dakikada aşil tendonu bölgesinde yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemedi.

Spor Toto Süper Lig 19. haftasında Eskişehirspor'a konuk olan Fenerbahçe'de Pierre Webo şoku yaşandı. İlk yarıda bir pozisyonda yerde kalan Kamerunlu oyuncu yerini Emre'ye bıraktı. Golcü oyuncunun yapılan kontrollerinde peroneal kasta (Ayak bileği) yırtık ve kanama tespit edildi.

Konuyla ilgili olarak sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklama şöyle: "Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Fenerbahçemizde maçın 34. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Kamerunlu golcümüz Pierre Webo’nun MR’ı çekildi.

Göztepe Medical Park Hastanesi’nde çekilen MR sonrasında Kulüp Doktorumuz Doç. Dr. Burak Kundarıcıoğlu Webo’nun sağlık durumu ile açıklamalarda bulundu. Doç. Dr. Burak Kundarıcıoğlu,"Oyuncumuzun çekilen MR ve tomografisinde, peroneal kasta ve kasın zarında kısmi yırtık ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır" dedi."

Kaynak: EuroSport.com