Çevre Kirliliğine Dikkat Çekmek İçin Sakallarını Kesen Jason Momoa Kimdir?

Son Güncelleme:

Game Of Thrones'in eski oyuncusu Jason Momoa, plastik atıkların çevre üzerindeki etkileri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 7 yıl dokunmadığı sakallarını kesti. Peki, Jason Momoa kimdir?

Bir dönem Game Of Thrones'da Kral Drogo karakteriyle izleyici karşısına çıkan Jason Momoa, çevre kirliliği farkındalığı uğruna 7 yıllık sakallarından vazgeçti. Jason Momoa kaç yaşında? Jason Momoa boyu kaç? İşte Jason Momoa hakkında merek edilenler haberimizde…

'ÇOCUKLARIMIZ İÇİN'

Aquaman filminin başrolü, Game Of Thrones'in Khal Drogo'su Jason Momoa, çevre duyarlılığı nedeniyle sakallarını kesti. 7 yıl boyunca dokunmadığı ve onun bir imgesi haline gelen sakallarını kestiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak, '' Çocuklarım, çocuklarınız, dünya için… Gezegenimizin sağlığı için… Okyanusları temizleyelim. Bu topraklar bizim.'' notunu düştü.

JASON MOMOA KİMDİR?

Başarılı oyuncu, 1 Ağustos 1979 tarihinde ABD, Hawaii, Honolulu'da dünyaya geldi. 1999 yılında Hawaii'de Governor's Fashion Show'a katıldı. Resimle de ilgilenen Momoa, Paris'te pastel boya işi yaptı ve 1999'da Tibet'e gitti. Resmin yanı sıra gitar da çalıyor.

BATWATCH DİZİSİYLE OYUNCULUĞA BAŞLADI

Alman, Kızılderili ve İrlanda köklerine sahip Jason, kariyerine modellikle başladı, 1999 yılında "Batwatch" dizisinde rol alarak ilk oyunculuk tecrübesini yaşadı. "Stargate: Atlantis" adlı dizide 'Ronon Dex' karakterini canlandırdı. Dönüm noktasını ise Game Of Thrones dizisinde Dothraki liderlerinden Khal Drogo karakteriyle yaşadı. Dizide Daenerys Targaryen'in ilk kocasını canlandırıyordu.

Jason Momoa, Lisa Bonet ile evli ve Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha adında bir oğlu ve Lisa Lola adında da bir kızı bulunuyor.

Lisa Bonet ile Jason Momoa