Karabük'te Esnaftan "Alt Geçit" Protestosu
Karabük'te, yapılan alt geçit nedeniyle işlerinin bozulduğunu gerekçe gösteren bir grup esnaf, kepenk kapatıp, protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.
Karabük'te, yapılan alt geçit nedeniyle işlerinin bozulduğunu gerekçe gösteren bir grup esnaf, kepenk kapatıp, protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.
Ankara Caddesi'nde iş yeri bulunan bir grup, kepenk kapatıp, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.
Grup adına konuşan Mehmet Akif Ulusoy, Karabük'ün kuruluşunun 75. yıldönümünün kutlandığı bugün, cadde esnafının üvey evlat muamelesine maruz kaldığını savundu.
Caddelerine yapılan alt geçit nedeniyle işlerinin bozulduğunu ve zor durumda olduklarını belirten Ulusoy, "Bizi yok sayanlar bizden vergi almasınlar. Pazar çalışma ruhsatı olmayanlara ceza kesmeyi biliyorlar ama sorunlarımızı çözmeye gelince yok. Alt geçit yapıldıktan sonra yolumuz kapandı. Esnaf siftah yapamıyor. Bizlere söz verdiler ama hala bir gelişme yok ve yol trafiğe açılmadı" diye konuştu.
Gruptakiler, daha sonra olaysız dağıldı.
- KARABÜK