Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası

Son Güncelleme:

Aksaray'da "Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Aksaray'da "Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.


Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce bir alışveriş merkezindeki düzenlenen etkinlikte Aksaray İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, etkinliklerin amacının  hayatın ayrılmaz parçası olan trafikte uyulması gereken kuralları tekrar hatırlatmak olduğunu belirtti.


İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan trafikte toplumsal duyarlığın artırması, güvenli trafik ortamının oluşturulması için okullarda eğitim çalışmaları gerçekleştirdiklerini kaydetti.


Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise artan trafik ve yaya yoğunluğuyla ilgili yeni yol planlamaları yaparak, mevcut yol durumunu daha kullanılabilir hale getirmek için çalıştıklarını dile getirdi.


Aksaray Valisi Şeref Ataklı açılışa katılan davetlilerle kurumların kullandıkları araç ve gereçlerinin sergilendiği serginin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA