Karayollarında Durum
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında diğer günlerde ise 15-20 dakikalık aralıklarla yol geçici süre ile trafiğe kapatılacak, geçişler kontrollü olarak sağlanacak.
Balıkesir- Dursunbey yolunun 69-70 kilometreleri arasında (Üç Eylül Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 5-7 Haziran tarihlerinde 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Konya- Beyşehir yolunun 36-38 kilometreleri ile Beyşehir-Konya yolunun ise 25-29 kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapalı olacak. - Ankara