Karayollarında Durum

Son Güncelleme:

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Bartın- Safranbolu yolunun 5-34 kilometreleri arasındaki asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.


İstanbul Şile- Ağva yolu 23-28 kilometreleri arasında sürdürülen üst yapı çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerini dikkate almaları isteniyor.


Akşehir-Bağkonak- Yalvaç yolunun 10-12 kilometreleri arasında devam eden patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile ulaşıma kapatılacak.


Mersin- Tarsus otoyolunun 0-10 kilometreleri arasında yapımı sürdürülen heyelan önleme yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.


Mardin- Midyat yolunun 12-23 kilometreleri arasında devam eden patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.


Ceyhan- Yumurtalık yolunun 24-28 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor. - Ankara

Kaynak: AA