Karayollarında Durum
Karayollarının üstyapı onarımı ve yenileme, yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayollarının üstyapı onarımı ve yenileme, yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Çerkezköy Kavşağı- Kınalı Kavşağı kesiminde üstyapı onarımı ve yenileme çalışmaları nedeniyle Çerkezköy-Kınalı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.
Balıkesir- Dursunbey yolunun 41-42. kilometrelerinde (Dada Mahallesi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün, 22 ve 25 Nisan'da 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Türkiye- Gürcistan devlet sınırı- Hanak yolunun 19-30. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.