Kasa Hırsızlığı Şebekesine Darbe
Mersin'le Antalya'da ev ve iş yerlerinde bulunan kasaları patlatarak içerisinde bulunan değerli eşyalarla paraları çalan 4 kişilik şebeke çökertildi.
Mersin'le Antalya'da ev ve iş yerlerinde bulunan kasaları patlatarak içerisinde bulunan değerli eşyalarla paraları çalan 4 kişilik şebeke çökertildi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mersin ile Antalya'da iş yerlerinden değerli eşyalarla paraları çaldığı iddia edilen çetenin üyelerinin yakalanması için Mersin ve Diyabakır'da eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyon kapsamında örgüt elebaşı olduğu iddia edilen N.Ş. ve örgüt üyeleri U.E. ve D.G.A. Mersin'de, H.A. ise Diyarbakır'da gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada sinyal kesici araç, hançer, 27 senet, altın kolye, 2 fotoğraf makinası, kuru sıkı tabanca, el feneri, 2 cep telefonu, bilgisayar, harici bellek, kol saati, altın kolye, hurda altın ve 4 bilezik ele geçirildi. - Mersin