Kastamonu Belediyesi önünde kılıç ve kurusıkı tabancayla bekleyen kişi gözaltına alındı

Son Güncelleme:

Kastamonu Belediyesinin önüne kılıç ve kurusıkı tabancayla gelen kişi, bina önünde beklemeye başlaması üzerine vatandaşların ihbarıyla gözaltına alındı. Kişinin belediyedeki işinden çıkartıldığı için bu eylemi gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Kastamonu Belediyesinin önünde elinde kılıç ve kurusıkı tabancayla bekleyen bir kişi paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre M.Ö., elinde kılıç ve kurusıkı tabancayla belediye binasının önüne gelerek burada beklemeye başladı.

ELİNDEKİ KILIÇ DİKKAT ÇEKTİ

Şüphelinin belediye binası önünde kılıçla beklediğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler M.Ö.'yü gözaltına aldı. Şüphelinin elindeki kılıç ve kurusıkı tabancaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İŞTEN ÇIKARILDIĞI İÇİN YAPTIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

M.Ö.'nün daha önce belediyede çalıştığı ve işinden çıkarıldığı için bu eylemi gerçekleştirdiği öne sürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: AA