Kaymakam Bulgurlu Daire Müdürlerinden Proje İstedi
Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, daire müdürlerinden vatandaş odaklı proje üretmelerini istedi.
Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, daire müdürlerinden vatandaş odaklı proje üretmelerini istedi.
Kaymakam Bulgurlu, ilçe daire müdürleriyle Kaymakamlık toplantı salonunda yaptığı toplantıda vatandaşa yönelik proje hazırlamaları için kendilerine yaklaşık bir ay önce genelge gönderdiğini hatırlattı. Daire müdürlerine
"Gönderdiğim genelgeyi okudunuz mu" diye soran Bulgurlu, yanıt alamayınca, tepki gösterdi.
Bulgurlu, "Ben bu genelgeleri iş olsun diye mi yayımlıyorum. Siz bu genelgeyi okuyup anlamazsanız, personelinize nasıl anlatacaksınız- Siz bunları yapmayacaksanız bunları yapacak birileri vardır. Ben böyle bir mantığı ve anlayışı kabul etmem. Genelgeleri dedikodu olsun diye mi yazıyorum" diye konuştu.
Kaymakam Bulgurlu daha sonra daire müdürlerine yeniden, "Genelgeyi hiç okuyan yok mu" diye sordu. Daire müdürlerinin "Okuduk" diye yanıt vermesi üzerine Bulgurlu, "Az önce sorduğum zaman neden cevap vermediniz- Biz sizlerle nasıl iletişim kuracağız, vatandaşların sorunlarını nasıl çözeceğiz" dedi.
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) Antalya, Isparta ve Burdur için önemli destekler sunduğunu ve daire müdürlerinin de BAKA'dan faydalanabilmeleri için proje üretmeleri gerektiğini söyleyen Bulgurlu, daire müdürlerinden ilçenin sorunlarına yönelik vatandaş odaklı projeler üretmelerini istedi.
Vatandaşa hizmet edilebilmek için vatandaş odaklı projeler hazırlanması gerektiğini kaydeden Bulgurlu, 1,5 ay sonra yeniden bir toplantı yapacaklarını belirterek, daire müdürlerine bu toplantıya hazır gelmeleri talimatını verdi.
- ANTALYA