Kayseri'de CHP'de Seçim Kararı
Son Güncelleme:
CHP Kayseri İl Başkanı Sadık Atila ve 10 yönetim kurulu üyesinin istifasının ardından, 14 yönetim kurulu seçime gidilmesi yönünde karar aldı.
Tüzük gereği ,Genel merkez tarafından Kayseri'ye 3 kişilik kayyum atanması ve 45 gün içinde seçime gidilmesi bekleniyor.
İl Başkanlığında toplantı yapan ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, seçim kararı aldı ve bu görüşünü, Genel Merkez'e rapor olarak gönderdi. Pazartesi günü, Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Gökhan Günaydın, Umut Oran, Bülent Tezcan ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil'den oluşan heyetin, Kayseri il Örgütü Adına Faruk Tan ve Oğuz Özsoy, Kayseri Milletvekili M. Şevki Kulkuloğlu, Tokat Milletvekili Orhan Düzgün'ün, Ankara Milletvekili Sencer Ayata ile Ankara'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.
Kaynak: DHA