Kayserili Gençlerden Terör Protestosu

Son Güncelleme:

Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısının ardından Kayserili gençler, terörü protesto etmek için yürüyüş düzenledi.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısının ardından Kayserili gençler, terörü protesto etmek için yürüyüş düzenledi.


Son zamanlarda artan terör olayları ile birlikte dün Dağlıca bölgesinden gelen çok sayıda şehit verildiği haberinin ardından Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki gençler terörü protesto etmek için yürüyüş düzenledi. Türk bayrağı açan gençler, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK' şeklinde sloganlar atarak ara sokaklarda yürüdü. Daha sonra Türk Bayrağı'nı açan gençler İstiklal Marşı okudu.


Gençler, "Vatanı sahipsiz sanmasınlar, önleyeceğiz inşallah bunları, şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde tepkilerini gösterdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA